Products from

De Wickevoorter Stadsboeren

Vegetable grower, Urban farmer, Cruquius
Ada De Graaff & Martin Verzijden
Ada De Graaff & Martin Verzijden started De Wickevoorter Stadsboeren in 2018. Their farm is located in Cruquius, Noord-Holland.

Their farm

Op de stadsboerderij van de Wickevoorter Stadsboeren doen we uitsluitend aan duurzame landbouw. Kleinschalig, biologisch en met respect voor de omgeving. De groenten kunnen door de klanten zelf geoogst worden in onze zelfoogsttuin, maar er liggen ook altijd groenten klaar in de winkel voor de verkoop. Kippen, geiten en varkens krijgen een plek en leveren eieren, kaas en vlees.

Wij, Ada en Martin, zus en broer, wilden een boerderij opbouwen in verbinding met heel veel mensen, in alle soorten en maten. Waar we het echte verhaal over voedselproductie, landbouw en natuur kunnen vertellen. Waar mensen kunnen genieten van opgroeiend, bloeiend leven, dat de basis vormt voor ons bestaan. Voor ons is de directe verbinding van het eten dat wij produceren met onze klanten de grootste drijfveer. Daarom leveren we ook graag aan de Buurderij, zodat u ons kunt zien en spreken en wij u!

Op dewickevoorterstads.. vindt u nog meer informatie over ons (bedrijf).

Address
Cruquiusdijk 35
2142 ER Cruquius
2018
Established in
2
full-time employees

De Wickevoorter Stadsboeren's professions and practices

Crops

50 species grown each year

Outdoor cultivation

Crop maintenance

Respect of biodynamic guidelines

Plants and seeds

My seeds come from an EU supplier, The seeds I used are produce in my own farm, My ingredients come from a national supplier

Organic seeds, farmer seeds

Processing

I don't process my products

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

Comments

De Wickevoorter Stadsboeren hebben in Cruquius een zelfoogsttuin. Hier oogsten onze deelnemers wekelijks wat het land ons geeft. Als boeren verzorgen wij de gehele teelt, van zaaibedbereiding tot aan de oogst. U kunt het dan zelf van het land halen. Daarnaast verkopen wij ook groente los in onze winkel.

This information has been declared by the Producer.