Products from

Brouwerij Egmond BV, Sancti Adalberti

Brewer, Egmond aan den Hoef
Bert Niesten
Bert Niesten started Brouwerij Egmond BV, Sancti Adalberti in 2010. Their farm is located in Egmond aan den Hoef, Noord-Holland.

Their farm

Het enige Nederlandse abdijbier

Sancti Adalberti abdijbieren worden, in licentie met de abdij van Egmond, ambachtelijk gebrouwen met 100% biologische granen. De toegevoegde lindebloesem geeft een heerlijke geur en samen met het water uit de heilige bron van Adelbert maakt het van Sancti Adalberti een bijzonder bier, geworteld in het verleden van de abdij van Egmond.Onze bieren
De speciaalbieren van Sancti Adalberti worden ambachtelijk gebrouwen met granen van biologische teelt. Toevoeging van lindebloesem zorgt voor een eigen karakter en een heerlijke geur.
De bieren zijn ongefilterd en ongepasteuriseerd en kennen een nagisting op fles. Sancti Adalberti is geënt met het water uit de bron op de Adelbertusakker in Egmond-Binnen waarvan wonderverhalen vertellen over de genezende werking. Gebrouwen in licentie met de abdij van Egmond.

Address
Weg over de Bisschop 1B
1934 CS Egmond aan den Hoef
2010
Established in
4
full-time employees

Brouwerij Egmond BV, Sancti Adalberti's professions and practices

No information available

The Producer has not yet filled in any information about this activity. If you would like to know more about this, please get in touch with the Producer for more information.